Top Ad unit 728 × 90

En İyi 20 Çin Alışveriş Siteleri (Güvenilir)

güvenilir alışveriş siteleri

Çin sitelerinden alışveriş yapmak güvenli mi? Bu yazıda, Çin'deki en iyi online mağazaları vurgulayacağız, hepsi güvenilir alışveriş siteleri ve pazardaki uzun yıllardır zaten ve Çin'den doğrudan ithalat yapan insanların büyük çoğunluğu tarafından kullanılmaktadır.

Bir Çin sitesinin güvenilir olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Genel olarak, güvenli siteler gibi güvenlik sızdırmazlık elemanları görüntüler Mcafee Secure, ve ayrıca PayPal aracılığıyla güvenli ödeme öneriyoruz. Ancak bir çevrimiçi mağazanın sağladığı hizmet kalitesini belirlemenin en iyi yolu, aynı mağazada daha önce satın alan diğer kişilerin deneyimidir.

Ulusal mağazalar için, https://www.sikayetvar.com/ gibi şikayet sitelerini kullanırız; burada, daha önce siteyi satın almış olan kişilerin şikayetlerini görüntüleyebilir ve şikayetlerin sayısını ve müşteri memnuniyet seviyesini her çevrimiçi mağaza.

Uluslararası mağazalar için en iyi değerlendirme sitesi, online mağazaların nitelikleri konusunda dünya çapında bir referans olan ResellerRatings.com'dur ve dünya çapında 198.000'den fazla çevrimiçi mağazadan 5 milyondan fazla inceleme almıştır.

En güvenilir Çin sitelerinin listesi:

Bütün bunları bilerek, şikayet endekslerine ve kendi deneyimlerimize dayanan güvenilir Çin sitelerinin listesiyiz.


Merkezi Shenzhen'de bulunan GearBest, ürünleri açıklayan ve bilgiyi açıkça görebildiğimiz basit ve objektif bir web sitesi ile dünya çapında ürünler satmaktadır. Bu kesinlikle, Çin'in web siteleri arasında elektronik satın almak için en iyi seçeneklerden biri.


2. Lightinthebox.com

Lightinthebox, Çin'in web siteleri arasında önde gelen çevrimiçi satışlardan biridir. Sitede biz giysi ve ayakkabı elektronik ve aksesuarları her şeyi bulabilirsiniz. 2006 yılında piyasaya çıkan Lightinthebox.com, Çin'deki en iyi çevrimiçi mağazalardan biridir.


3. Miniinthebox.com

Bu, Çin'in en popüler online mağazalardan biridir, 2006 yılından beri yayında. Belki de şu anda bu mağazadan birçok kişi işitiyor ancak Türkiye'ye ürün gönderirken zaten yeterince tecrübeye sahip.
Banggood, 2004'te güney Çin'de gelişen bir şehir olan Guangzhou'da kuruldu. Çin'in siteleri arasında mükemmel bir seçim. Orada bol miktarda ürün satın alırsınız, Banggood kategori geniş bir yelpazede 30.000 'den fazla çeşit ürüne sahiptir..
Site BuyinCoins.com'a erişirken, bu mağazanın toptan olmayı hedeflediğini hemen fark edersiniz, çünkü estetik öncelik vermezler, daha çok ürünlerin fiyatlarına. Türkiye'de çok iyi bilinen olmasa da, Çin'de dünyadaki en popüler ve saygın web sitelerinden biridir.


6. Aliexpress.com
En geleneksellerinden biri, her şeyi, elektronik, giyim, cep telefonlarını, Android TV'yi satıyor...


7. Everbuying.com
Büyük mağaza, elektronik, kıyafetler, cep telefonları, fenerler ve daha pek çok şeyi satıyor.


8. TinyDeal.com
En geleneksel ürünlerden biri olan her şey, elektronik, kıyafetler, cep telefonları, RC oyuncakları ve daha pek çok şeyi satıyor...


9. DX.com
Türk tüketicilerin favorileri arasındadır ve tanınmış bir şekilde güvenilir ve güvenli bir mağazadır.


10. GeekBuying.com
Geek Ürünleri, Elektronik, Bilgisayarlar, Oyunlar, "GoPro Generic", Android TV, Smart Watch


11. TomTop.com
Harika fiyatlarla her şeyi, elektronik eşyaları, kıyafetleri, cep telefonlarını, el fenerleri ve daha fazlasını satıyor.


12. Rotita.com
Rotita.com toptan fiyatlarla kadın modasında uzmanlaşmış bir Çin dükkanıdır, ayrıca ayakkabı, çanta, kuyumcu, aksesuar, iç çamaşırı satıyor...

Moda ve aksesuar konusunda uzmanım. Orada süper düşük fiyatlarla kadınlar, erkekler ve çocuklar için kıyafetler ve aksesuarlar bulacaksınız.


14. Rosewe.com
Kadın modası kıyafetler ve aksesuarlar, plaj kıyafeti, çanta, taklit mücevherat.


15. Oasap.com
Moda kadın giyim ve aksesuarları, ayakkabı, plaj giyim...


16. Tidebuy.com
Moda Kadın Giyim ve Aksesuar, Aksesuar, Moda Elbiseleri...


17. Choies.com
Kadın modası, Avrupa modasından esinlenmiş kıyafetler.


18. Rosegal.com
Kadın ve erkek modası, Avrupa modasından esinlenilmiş giysiler, moda artı boyutu.


19. StrawberryNET.com
Parfüm ve kozmetik için mükemmel bir mağaza.


20. Lightake.com
Oyuncak ve oyun, magic cube ve daha pek çok alanda uzmanlaşmış mağazalar.

Her zaman bizi ziyaret edin!


Bu makale Çin'in en iyi 20 mağazasının bir listesini gösterdi. Aramanızı kolaylaştırmak için mağazaları ana kategorilerine göre ayırıyoruz. Çin'den bir şey satın almayı düşünüyorsanız, bu mağazalarda bir fiyat listesi yapın. Ülkedeki mallar için giriş ücretleri olsa bile, hala Çin'den bazı ürünleri almaya değer. Çin'den almanız gereken bir başka fark ise, Türkiye'de pazarlanamayan ürünlere sahip olmanızdır! Yayınlarımızı sürekli okuyun çünkü siteyi her zaman güncelleriz. Amacımız yurtdışında daha iyi alışveriş deneyimleri sunmaktır. Yakında görüşürüz!

Ayrıca bkz: Yurtdışından Online Alışveriş - 20 Yabancı Alışveriş Siteleri Isimleri
En İyi 20 Çin Alışveriş Siteleri (Güvenilir) Reviewed by Clarice Oliveira on Ekim 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Yurtdışından Alışveriş © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.